top of page

Mysiteグループ

公開·6名のメンバー
Charles Moore
Charles Moore

Ik Zal Er Zijn - Instrumentaal __TOP__


Deze cd bevat liederen vol vreugde en troost.Het thema is ontleend aan de indrukwekkende ontmoeting die Mozes op de berg Sinaï heeft met God. In dit gesprek vraagt hij: "Wie kan ik zeggen dat mij heeft gestuurd". Met andere woorden "wie bent u?" God antwoordt: "Zeg daarom tegen de Israëlieten: 'Ik zal er zijn' heeft mij naar u toe gestuurd." Een prachtige belofte! Deze liederen van de kerk hebben wat je van Sela gewend bent. Rustige, mooie melodieën worden afgewisseld met fijne uptempo liederen. De liederen worden ondersteund door prachtige strijkarrangementen en tal van instrumenten.
Ik zal er zijn - InstrumentaalVoor het lied Ik zal er zijn is het mogelijk om gratis een powerpoint-bestand met liedtekst te downloaden. Dit bestand is te gebruiken wanneer u met een groep of in de kerkdienst dit lied samen wil zingen.Download powerpoint-bestand Eenvoudige bladmuziekDownload gratis de eenvoudige bladmuziek (leadsheet) van Ik zal er zijn. Deze pdf bevat de melodielijn en gitaarakkoorden.


De liederen van Sela zijn erg geschikt om samen met jouw koor uit te voeren! De arrangementen worden door een ervaren dirigenten geschreven. Zowel voor gospelkoren als gewijde koren is er bladmuziek beschikbaar.


Met muziek op een begrafenis of crematie breng je een prachtige ode aan de overledene. Want wanneer bijvoorbeeld je moeder, opa of echtgenoot overleden is, kunnen de juiste tonen je weer helemaal terugbrengen naar hoe hij of zij was. Liedjes op een begrafenis of crematie zijn daarnaast vaak troostend en herinneren je misschien wel aan de fijne momenten die jullie samen hadden. Wij verzamelden heel veel mooie uitvaart liedjes in verschillende genres en van diverse artiesten. Hiermee maak je het afscheid van jouw dierbare heel gedenkwaardig.


Al zijn er dus misschien heel veel liedjes die steeds weer terugkomen op begrafenissen en crematies, toch is er ook veel moderne, originele begrafenismuziek. Deze liedjes van onder andere Rihanna, Maroon 5 en Train bewijzen dat er nog steeds heel veel hippe uitvaartmuziek wordt gemaakt.


Hield de overledene van klassieke muziek? Of haal je hier zelf veel steun uit? Dan kan klassieke uitvaartmuziek van Bach, Mozart of misschien wel een moderne componist een mooie toevoeging zijn op de begrafenis of crematie.


Of het nu licht swingende muziek is, een ballad of melancholische blues; jazz is in al zijn facetten mooi als muziek op een uitvaart. Met muziek van Nina Simone, Miles Davis of Frank Sinatra wordt het een afscheid om niet te vergeten.


Vond jouw geliefde zijn of haar hoop in het geloof? Dan zijn christelijke liederen natuurlijk niet te missen op de uitvaart. Van psalmen tot opwekkingen en gospel, deze geestelijke liederen vertellen misschien wel precies wat het geloof voor hem of haar betekende.


Als je afscheid neemt van een kindje, kies je vaak heel andere muziek voor op de uitvaart. Muziek die het kindje mooi vond bijvoorbeeld, zoals een liedje uit zijn of haar favoriete tv-serie of film of een favoriete zangeres. De volgende muziek is prachtig voor op de uitvaart van een kindje.


Nam jouw dierbare de wereld of zichzelf met een grote korrel zout? Dan past een grappig begrafenis lied misschien wel heel goed. Om de draak te steken met de dood en om met een lach en een traan afscheid te nemen. De volgende grappige uitvaart liedjes zijn vast een schot in de roos.


Muzikant Daan is terug met nieuwe muziek: "Western" is net als zijn grote hit "Housewife" volledig instrumentaal. De nieuwe single klinkt erg filmisch en dat is geen toeval want Daan borduurde voor dit nummer voort op de thema's die hij componeerde voor de soundtrack van de film "Rookie" van Lieven Van Baelen die vorig najaar uitkwam.


Het is al van 2016 geleden dat Daan met "Nada" nog een eigen album uitbracht, maar vanaf dit najaar zal Daan weer alomtegenwoordig zijn. Er is de nieuwe single "Western", in november komt er een nieuw album uit én hij zal volgend voorjaar ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van het VTM-programma "Liefde voor muziek". Hij zal er liedjes coveren van collega's Metejoor, K3, Stef Bos, Jaap Reesema, Günther Neefs en Portland ("een van dé redenen om mee te doen", aldus Daan).


Voor de muziek werd er wel alles uit de kast gehaald. Daan zat met zijn band in een studio in Noorwegen en het orgel dat je op "Western" hoort is er eentje uit een een 1.000 jaar oude Viking-kerk, bespeeld door Jeroen Swinnen. Bjorn Ericksson bespeelt de banjo en de gitaren komen van Elko Blijweert, Geoffrey Burton en Daan zelf én ook Oliver Symons (Warhola, Bazart) werkte mee aan het nummer.


Ondanks eeuwen van filosofisch onderzoek naar wat menselijke waarden zijn of zouden moeten zijn, lijken we nog lang niet in de buurt van een consensus te zijn. Bij gebrek aan universele consensus over wat menselijke waarden zijn, zullen de ontwikkelaars van een geavanceerd AI-systeem de keuze hebben tussen concurrerende ethische kaders, waardoor de deur open blijft voor een AI-systeem dat een niet-representatief beeld overerft van wat mensen waarderen.


Het is mogelijk dat, wat menselijke waarden ook blijken te zijn, ze niet in een beknopte, wiskundige en objectieve vorm kunnen worden uitgedrukt. Dit vormt een probleem als het erom gaat deze waarden in een AI-systeem te implementeren.


Ichthusboekhandel.nl is een landelijke website met vier christelijke boekhandels in de regio Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer. Elke winkel heeft een eigen gezicht en stijl in de plaatsen waar we werken. Tegelijkertijd zijn we ook een volledige christelijke webshop waarin u alle gangbare bijbels, christelijke boeken, muziek, cadeauartikelen en wenskaarten kunt vinden en bestellen. Wij verzenden elke werkdag.


NB. Gebruik maken van www.ichthusboekhandel.nl betekent dat u het plaatsen van cookies accepteert en dat onze medewerkers met o.a. behulp van diensten door Google Analytics, Smartsupp (chat-functie) en Trustedshops (klantbeoordelingen) u beter van dienst kunnen zijn.


Priester:Lieve kinderen, beste mensen allemaal, van harte welkom! Samen met jullie willen we deze eucharistie vieren. Wij willen samen bidden en zingen. Mag het voor ieder van ons een ontmoeting zijn met Jezus in ons midden. We beginnen dit feest met Zijn teken en we zeggen samen: in de Naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Amen.


Elk mens groeit. Soms is dat duidelijk te zien, alleen maar in de lengte, maar ook kunnen we elke dag groeien naar elkaar in liefde en vriendschap. Om te kunnen groeien heb je wel iets nodig, namelijk warmte, zorg en aandacht. Met deze acht kinderen zijn we gegroeid naar deze feestelijke dag, waarop zij hun Eerste Communie zullen ontvangen. Geef dat zij opgroeien tot lieve mensen en samen met ons de weg naar U vinden. Amen.


Goede Vader, Jezus gaf ons deze tekens van brood en wijn om te tonen dat Hij bij ons wil zijn. Wij zijn hier samengekomen om zijn maaltijd te vieren. Wij vragen U: laat Jezus nu bij ons komen in dit brood en deze wijn want dan zullen wij nooit meer alleen zijn.


Bij het begin van deze mooie viering hebben we al gezegd dat het pas echt feest is wanneer er niemand ruzie heeft met elkaar. Jezus leerde ons vrede te brengen onder elkaar. Moge die vrede van de Heer altijd bij jullie zijn. En geven we dan als teken van vrede een stevige handdruk aan elkaar.


Anneleen, Charlotte, Emilia, Jens, Julia, Kaatje, Lennert en Robbert nu is het grote moment. Stapje voor stapje zijn we zover gekomen. Jezus vraagt jullie om mee feest te vieren rond zijn tafel. Feesten jullie allemaal mee?


Omdraaien deed Penderecki zelf in zijn oeuvre niet alleen op microniveau, maar ook fundamenteel. Tot ongeveer 1966, het jaar waarin zijn nog steeds indrukwekkende, zeer succesvolle Lukas Passion het licht zag, was hij hét gezicht van de Poolse avant-garde. De douane nam een postpakket met de grafische partituur van zijn Threnody to the Victims of Hiroshima (1964) zelfs in beslag, omdat de notenbrij zo alarmerend oogde dat men er een atomisch wraakrecept of iets anders engs in vermoedde. 041b061a72


グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。

メンバー

bottom of page